Slut for barsel for denne gang – Kursus program for Den Lille Garnbutik

Det er helt mærkeligt, på fredag er min barsel slut for denne gang. Min første barsel med Arthur var ved at tage livet af mig, fordi han bare var så utilpas og svær at blive klog på.
Med Karla har det været noget helt andet, de 9 måneder er fløjet afsted og jeg er slet ikke klar til at skulle sige tak til barsel for denne gang. Men min søde mand havde denne gang et ønske om at holde barsel, MEGET barsel. Så på mandag starter hans 3,5 måned hjemme med ungerne.

Jeg skal så lige finde ud af hvad jeg så skal. I første omgang har jeg fået planlagt et kursusprogram  – Kalender for efterår 2019 – for Den Lille Garnbutik. Se også beskrivelsen af de forskellige hold længere nede på siden.

Er der hold der bliver udsolgt du gerne ville have deltaget i, så er der den mulighed at du selv samler min. 4 mand der vil deltage, så oprettes der et hold mere. Prisen vil være den samme som der er angivet på de forskellige hold her.

Jeg glæder mig til at afholde nogle kurser igen, så håber der er nogle af jer der vil deltage! Skriv en mail på denlillegarnbutik@ghitabi.dk for tilmelding.
Kalenderen indeholder følgende hold:

Hækling for begyndere (1/2 + 2/2) 12+26.09 (AFLYST)

Pris: 350kr/pers – Max 6 pers.
Det foregår i butikkens lokale 19-21, hvor jeg guider jer igennem jeres, måske, første hækleprojekt. Der er plads til alle, jeg tilpasser hastigheden og sværhedsgraden efter den enkelte. Derfor kan jeg ikke give jer en liste over de ting jeg gennemgår. Aften 1/2 laver jeg en plan og materiale og du når så langt som dit tempo passer til, og får materiale med hjem til selv at fortsætte. På aften 2/2 tager vi udgangspunkt i de ting I har haft svært ved hjemme, samt at i skal finde en opskrift på noget i gerne vil hækle som jeg hjælper jer i gang med. (Behøver ikke være en af butikkens, i står selv for ekstra udgifter til garn og andre materialer til denne)
Materialer: Prøve garn, 2 nøgler bomuld, valgfri tykkelse og farve + en hæklenål der passer til dig og din hæklefasthed, jeg har Clover soft touch. Har du et andet ønske så medbring selv hæklenål og få to nøgler garn ekstra i stedet. + rabatkupon på 10%
Medbring selv: Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du hækler eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Kursus – Strik for begyndere (1/2 + 2/2) 3+31.10

Pris: 500 kr/pers – Maks 4 deltagere (1 pladser tilbage)
Foregår i butikkens lokale fra 19-21 begge aftener.
Efterspørgslen på et strikkekursus har nu været der længe, så der bliver ét i efteråret. Kurset tager udgangspunkt i bogen ”Lær at strikke med 50 firkanter” som i får udleveret af mig. Vi starter helt fra bunden med at slå masker op, strikke ret og vrang, og fortsætter så i jeres tempo gennem bogen. Bogen giver jer mulighed for selv at fortsætte hjemme bagefter, da den er virkelig grundig og giver god vejledning.
Herudover viser jeg hvordan i fanger en maske i har tabt så i ikke nødvendigvis skal starte forfra. På gang nr. to tager det udgangspunkt i de udfordringer i har haft derhjemme siden sidst, samtidig med at vi fortsætter med mønstrene i bogen.
Materialer: Prøvegarn, 2 nøgler bomuld, omtalte bog + rundpind i størrelse der passer jer, først når i går hjem fra kursus 2/2, er jeres valg af størrelse pind endelig. Inklusiv er en Rabatkupon på 10%.
Medbring selv: Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du strikker eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Kursus – Reliefhækling 10.10

Pris: 300 kr/pers – Maks 6 deltagere (1 Plads tilbage)
Foregår i butikkens lokale fra 19-21.
Karen Klarbæk har udgivet bogen Karen Klarbæks hæklede klude. Heri er der mange opskrifter hvor der på forskellig vis bruges reliefhækling til at danne mønstre i kludene. Kurset her vil tage udgangspunkt i to af kludene, hvor jeg vil vise jer hvordan i bruger reliefhækling. Vi kommer til at hækler rundt samt frem og tilbage.
Materialer: I får bogen Karen klarbæks hæklede klude(har i den kan i frit vælge mellem en af hendes andre bøger) + 2 nøgler garn så vi kan hækle kludene. rabatkupon på 10%.
Medbring selv: Hæklenål + Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du hækler eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Begynderhækling 7.11(1/1)

Pris: 200 kr/pers Maks 6 deltagere (5 pladser tilbage)
Det foregår i butikkens lokale 19-21, hvor jeg guider jer igennem jeres måske første hækleprojekt. Der er plads til alle, jeg tilpasser hastigheden og sværhedsgraden efter den enkelte. Derfor kan jeg ikke give jer en liste over de ting jeg gennemgår. Jeg laver en plan og materiale, og du når så langt som dit tempo passer til, og får materiale med hjem til selv at fortsætte.
Materialer: Prøve garn, 1 nøgle bomuld, valgfri tykkelse og farve + en hæklenål der passer til dig og din hæklefasthed, jeg har Clover soft touch. Har du et andet ønske så medbring selv hæklenål og få to nøgler garn ekstra i stedet. + rabatkupon på 10%
Medbring selv: Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du hækler eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Hæklekursus – Hjælp mig med at blive bedre d. 21.11

Pris: 150kr/pers – Max 6 pers.
Det foregår i butikkens lokale 19-21. Jeg har gennem mine forskellige hækleprojekter lært en masse fif og tricks til blandt andet nemmere og pænere at skifte farve, lave lige kanter, lave en pæn begyndelse, hækle i spiral osv. På det her lille kursus vil du også have mulighed for selv at komme med spørgsmål til noget du har svært ved eller tage et projekt med du ikke kan komme i gang med, eller er gået i stå med.
Materialer: Prøve garn + rabatkupon på 10%. Da jeg forventer du kan hækle i forvejen forventer jeg også at du selv har en hæklenål med. Skal passe til 8/4 eller 8/8 garn.
Medbring selv: Din mobil, for mig er video vejledning noget af det nemmeste til at lære nyt og huske hvad jeg har lært. Så på kurserne tilbyder jeg at vi kan filme når du hækler eller vi kan filme mig, mens jeg gør de ting i er i tvivl om.

Julehygge 30. November 14-17

Pris: 50 kr/pers Maks 12 deltagere. (3 pladser tilbage)
Vi julehygger med gløgg, æbleskiver mens vi strikker og hækler vores julepynt og julegaver. Du kan selv medbringe dine projekter, eller købe til nye i butikken. Få 10 % på det du køber + en lille gave du kan bruge til at lave en lille hurtig julegave.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *