Den Lille Garnbutik

Åbningstider: 
Tirsdag: 18.30-21.00
Lørdag: 11.00-13.00
Ellers altid mulighed for at lave en anden aftale, kontakt 2889 6802. (Vigtigt at bruge mobil, da det er eneste sted jeg lover svar i tide)

Her er er butikken

JDen Lille Garnbutik er en lille gårdbutik placeret et par km uden for Kolding. Hos mig kan du købe hele Karen Klarbæks sortiment af garn, opskrifter og bøger. 

8/4 + 8/8 bomuld, Pure organic wool, Fine pure organic wool og plastic bottle yarn. 
Clover soft touch hæklenåle, addi premium rundpinde. 

Herudover er der også et udpluk af andre strikke og hækle bøger fra forskellige designere. Forskellige håndsyede projektposer, punge og tasker (alt så længe lager haves)
Skriv gerne for at høre om noget specifikt: 2889 6802

Kurser og events

I Den Lille Garnbutikker afholdes også diverse kurser og events. 
linket her kan du finde en liste der er opdateret i forhold til ledige pladser på de forskellige hold. 

HVER tirsdag er der fra 18.30-21.00 åben workshop hvor du kan møde op til en kop kaffe og hygge med vores forskellige projekter som omdrejningspunktet. Jeg hjælper jer hvis i har problemer. Jeg hjælper med alt hvad jeg kan, også selvom projekterne ikke er købt her i butikken. Der er også mulighed for bare at komme forbi at købe garn. 

Lørdag har jeg åbent for salg i butikken. Du har her også mulighed for at komme og få hjælp hvis der er noget der driller. Trænger du bare til lørdags-strikke-selskab så er butikken også åben for det. 

Billedet her er fra mit hold med begynderstrik. 

Jeg holder små intime kurser da det er den eneste måde hvorpå at jeg kan sikre at alle får noget ud af det, og alle går herfra og er bedre end da de kom! 

Du kan altid skrive/ringe til mig for at arrangere et privat arrangement. I skal være min. 4 mand. Temaet kan i bestemme. Er det med undervisning og materialer vil der være en udgift for dette pr. mand. Strikkekurset her der var 2×2 timer inkl. bog, strikkepinde og garn kostede 500 kr/mand. 

Samarbejde

Er du forhandler af noget du tænker kunne være et godt match for Den Lille Garnbutik så send mig endelig en mail på kontakt@denlillegarnbutik.dk. Jeg er altid åben for forslag og nye forsøg.