Et par nisser !

Min nisse opskrift som jeg startede på midt i sommerferien er langt om længe færdig! Opskriften indeholder hækleopskrift på:

 • En nissepige med fletninger, kjole, nissehue, forklæde og små sko.
 • En nissedreng med nissehue, Bukser, små sko og et halstørklæde.

Under deres tøj har de begge to en langærmet pyjamas på. Planen er at denne opskrift langt fra er færdig. Som nogen måske har set er jeg igang med en prinsessekjole der passer pigen. Så må vi jo se hvor langt det kommer! De skal i hvert fald begge to have mere tøj!

Opskriften på nisserne kan købes på ravelry

Eller ved at sende mig en mail på iversen@ghitabi.dk, prisen er begge steder 40 kr. for en PDF opskrift.

dsc03396 dsc03397 dsc03401 dsc03403

Om ikke så længe ender min praktik hos Karen Klarbæk, hvor jeg har fået lov at få et indblik i hvad der skal til for at drive egen forretning! Det har været en kæmpe oplevelse og fantastisk at få lov at være med der hvor tingene sker! Jeg laver et indlæg når jeg har endt praktikken med alle de gode højdepunkter fra den sidste måned!

Har i forresten set at alle mine butterfly´s nu kan købes som opskrift, enten samlet på PDF på ravelry til 50 kr. eller som enkelte trykte opskrifter til 20 kr. stykket. Se tidligere indlæg.

3 Comments

  1. Mine to børnebørn vil gerne have nissepigen fra nisseparret, 1 stk. hver. Min datter har købt din opskrift, men desværre har jeg ingen ide om, hvor meget garn jeg skal købe – bomuldsgarn 8/4. Kan du hjælpe ?
   mvh
   Birgit

   1. Hej Birgit.

    Ã…hh, det kommer selvfølgelig lidt an på hvor stramt man hækler og sådan. Men jeg vil tro at du til to dukker skal der bruges:
    5 nøgler rød
    100 g gul. (Jeg har brugt blød bomuld, som er i 100 g. nøgler)
    1 lyserød
    1 hvid
    3 råhvid (Jeg har brugt drops love you 6.
    en rest grå til sko

    Jeg er ikke helt 100 på det. Jeg vil helst ikke skrive ned hvor meget garn jeg bruger til opskrifterne, da der kan være ret stor forskel på det fra person til person, og typen af 8/4 bomuld der købes. Håber mit svar kan bruges, og undskyld jeg har været lidt ænge om at svare 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *