Evaluering af tøjet

Det er lykkedes mig rigtig godt med det tøj jeg fik syet i weekenden.
Har shortsene på i dag, under en kjole, det fungere fantastisk, jeg mærker ikke pumpen, slangen er ikke i vejen, og den er super nem at komme til.

Min plan er når jeg lige får tid, at få lavet en PDF, med fremgangsmåde til selv at sy det hvis nogle skulle være interesseret. Kontakt mig, så laver jeg en forklaring.

Der er selvfølgelig tøj tilsvarende man kan købe, hvis man ikke er til det med at sy selv. På Mediq-danmarks hjemmeside sælger de tøj designet af den Svenske Anna PS. Det skulle også fungere rigtig godt. Jeg bliver bare lidt nærig på det punkt. Det koster 200-300 kr. pr del. Som jeg synes er meget for “undertøj” jeg kan lave to sæt af for 150 kr. 🙂

2 Comments

 1. Ã…h, hvor er det godt jeg fandt din side.
  Jeg er selv pumpebruger. Jeg arbejder på et advokatkontor og bruger ofte kjole.
  Mit problem har været at få pumpen til at sidde fast i trusser eller strømpebukser, men som regel finder pumpen jo en “udvej” – ja og så står man der med alle sine talenter !!
  Jeg må finde en som kan sy, så jeg kan få lavet nogle af dine super idéer, da jeg også kvier mig med den pris jeg til dato har fundet på undertøj.
  Jeg er IKKE advokat, men almindelig lønmodtager i fleksjob, så jeg vil gerne spare lidt, hvor jeg kan.
  Syr du for andre, eller er det blot mønstre du lægger ud (hvilket også er fint)??
  Dejligt med din side – tak fordi jeg endelig fandt noget brugbart …

  1. Hej.

   Hvor er det dejligt du kan bruge det til noget det jeg har lavet.
   Har ikke rigtig noget mønster på toppene, shortsene, er en standard opskrift på et par tights.
   Du kan se om du kan finde en der kan hjælpe dig, ellers så kan jeg sagtens sy noget for dig. Har dog bare det problem, at jeg ikke selv ejer en overlocker, så ved ikke lige hvornår jeg evt kunne sy det. Men sig til, så finder vi en løsning. Vil da gerne hjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *