Workshop – Nybegynderhækling

Begynder hækling
D. 23 + 30.08 fra 18.30-21.00

KURSET ER FULDT BOOKET! Kan du samle min. 3 mand, så skriv for privat hold. 

I får:
Undervisning i basale teknikker og masker
1 Hæklenål
2 nøgler garn
Mappe med basisopskrifter og vejledninger. 
kupon til 10% på et køb

PRIS 300 kr.
I alt 5 pladser. (4 pladser tilbage)
Book din plads ved at skrive en mail til denlillegarnbutik@ghitabi.dk 

Indholdet af undervisningen vil være følgende: 
Sådan holder vi på nålen, hvad gør kvaliteten af garn og hæklenål for din hækling? 
Sådan slår du masker op, 
Fastmasker, Stangmasker i forskellige afskygninger.

– Der er flere masker på programmet, da i som deltagere vil have forskelligt tempo. Så for at alle får noget med herfra, så vil der være forskelligt udbytte af workshoppen. Tempoet er dit, det bestemmer du, ikke din sidemakker. Der er for mig ikke noget planlagt mål med workshoppen, andet end at i går herfra med lysten og redskaberne til at fortsætte med at hækle. 

Så du kan sagtens være med selvom du aldrig har lavet noget der ligner håndarbejde. Min tålmodighed er uendeligt stor, det eneste jeg kræver af jer er at i har lyst til at lære det. 

– Der er flere masker på programmet da deltagerne har forskelligt tempo, og for at alle får noget med herfra, så vil der være forskelligt udbytte af workshoppen. Tempoet er dit, det bestemmer du, ikke din sidemakker. Der er for mig ikke noget planlagt mål med workshoppen andet end at i går herfra med lysten og redskaberne til at fortsætte med at hækle.

I får 1 hæklenål samt 2 nøgler garn, i vælger selv farven. Den første gang bruger vi af de forskellige rester jeg har. 
Vi prøver os frem med størrelsen af hæklenål så i får den der er rigtig til jer med hjem. Ønsker i at hækle i tykt garn så gør i det. Vi vurdere hvad der fungere bedst for jer.

Kan i slet ikke vente fra torsdag til torsdag, så har jeg åben workshop hver tirsdag, hvor man bare kommer med det man er i gang med. Der er mulighed for hjælp hvis det er nødvendigt ellers nyder vi bare at der er selskab til at hækle.