Kontakt

Mine åbningstider i Den Lille Garnbutik er som følgende.

ÅBNINGSTIDER:

Tirsdag 18.30-21.00 (Hyggeaften)
Fredag 11.00-17.00
Lørdag 10.00-13.00
Ellers efter aftale, kontakt 2889 6802

NB: Jeg holder lukket d. 05.06 og d. 15.06

Hej 🙂

Velkommen til Den Lille Garnbutik. Mit navn er Ghita Iversen, jeg er 28 år gammel og bor lidt uden for Kolding sammen med min lille familie. Jeg er for nylig blevet selvstændig og har valgt at åbne en lille garnbutik hjemme hos mig selv. I butikken sælges hovedsageligt garn fra Karen Klarbæk men også andre forskellige ting. De ekstra små ting der bliver solgt kan ske at variere fra uge til uge. Du vil ikke altid opleve at kunne se det samme i butikken to lørdage i træk. Så har du selv nogle forslag til noget du syntes jeg bare må have i butikken så sig endelig til.

Den her butik er ikke bare en butik for mig, det er mit andet hjem og noget jeg brænder for at få til at lykkedes. Du vil når du kommer så også møde en person der gør sit bedste for at hjælpe dig til at lykkedes med det du er i gang med eller skal i gang med. Om jeg så skal låne dig bøger med opskrifter fra min private bogreol, så gør jeg det. Jeg har en tro på det bedste i folk og vil have det indtil det modsatte er bevist.

Hver tirsdag aften er der åben workshop/hygge aften hvor du kan komme med det du er igang med eller købe et nyt projekt. Jeg giver kaffe og te. Lige nu vil jeg ikke kræve tilmelding, men da lokalet ikke er så stort er det muligt at det kan blive nødvendigt. Jeg vil informere hvis det bliver nødvendigt.

Den Lille Garnbutik er også et sted hvor du kan komme og sætte dig ned og nyde lidt ro. Er vejret til det er der havemøbler uden for. Har jeg ikke budt dig kaffe er det en fejl, ikke være flov over at spørg efter den. Det skal være et sted hvor mine kunder føler sig godt til pas.

Her på websiden kan du både købe mine egne opskrifter, hente mine gratis opskrifter og købe de fleste af de varer jeg har i butikken. Dog vil jeg ikke lægge de ting op jeg ikke har flere end en af, da jeg jo ikke vil risikere at sælge noget to gange.

Har du nogen spørgsmål så skriv endelig. Brug bare kontaktformularen herunder.

6 tanker om “Kontakt

 1. Hej Jeg vil gerne købe mønster til strikket butterfly. Prøvede om jeg kunne bestille på Pay men kunne ikke få det til at lykkes. Hvis du kan sende pr mail kan jeg betale med mobil pay

  1. Hej Anna Marie. Jeg har sendt dig en mail på den adresse du har opgivet sammen med kommentaren. Har dog ikke fået noget svar endnu, så hvis du vil sende mig en mail til iversen@ghitabi.dk, hvis du stadig ønsker opskriften. 🙂
   Ha en skøn dag.

 2. Hej Ghita

  Jeg sad lige og læste dit indlæg om hjemmelavede karklude, og du synes ikke sugeevnen var så god.
  Jeg er nu ikke stor fan af Søstrene Grene, synes garnet bliver hurtigt kedeligt.

  På Instagram, hos mydailyjunk, fandt jeg dette tip, tæmkte du måske kunne bruge det.

  Når jeg har strikket karklude/håndklæder i 100% bomuld ligger jeg dem først i koldt vand et døgns tid til alle fibrene har suget vand til sig og er “mættede”. Bagefter skolder jeg med kogende vand, til sidst vasker jeg ved 60 grader og tumbler. Efter sådan en omgang har de maks sugeevne , er bløde og fyldige og forandrer sig ikke yderligere i vask. Her ligger et Blomsterhåndklæde i det kolde “bad” allerede efter et par timer står mønsteret endnu skarpere og fibrene har åbnet sig til flot ensartet tæthed. Måske et tip du også kan få glæde af❤️ GOD SØNDAG #blomsterhåndklæde #strikkedehåndklæder #bomuldsgarn #blomsterfrø #vasketip #tusindfrydcph

  Håber du kan bruge tippet
  Fortsat god dag
  Hilsen
  Trine

  1. Hej Trine 🙂

   Tak for tippet. Problemet har jeg fundet ud af efterfølgende kun er med de hæklede. Jeg hækler for stramt til at de kommer til at opfører sig som de skal. 🙂 Har lavet en håndfuld som jeg har strikket, i en blanding af alt muligt garn, og de er fantastiske. Så må bare opgive at hækle klude. De har fået næsten samme tur som du beskriver i tippet.

   God aften til dig. 🙂

   Mvh Ghita

 3. Hej.
  Jeg mener at have set et mønster på armeluffer til flodhesten Vincent ? Nu jeg kan ikke finde den, håber du kan hjælpe mig.
  God weekend.
  Mvh Lisette.

  1. Hej Lisette
   Undskyld jeg svarer så sent.
   Er det de her du leder efter ? http://www.ghitabi.dk/wp/en-syge-dag-med-hyggeligt-selskab/

   Eller tænker du sådan nogle vinter luffer ? Sådan nogle har jeg ikke lavet endnu, men har tænkt tanken 🙂

   Mvh Ghita

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *